Alhaisten pajan työtoiminta

Alhaisten paja kuuluu Raision kaupungin työllisyyspalvelujen alaisuuteen tarjoten kuntouttavan työtoiminnan palveluja raisiolaisille ja ruskolaisille työttömille. 

Työtoiminta on pääasiassa Raision kaupungin eri organisaatioille tehtäviä avustavia töitä. Työtehtäviä ovat esimerkiksi pajatyöt (puu, maalaus, ym.), pienet pintaremontit, venesataman puhtaanapito, koulujen kalustosiirrot keväisin, kiinteistönhoitotyöt, pienet kuljetustehtävät, ulkoleikkipaikkojen sekä leikkivälineiden huolto sekä vanhusten talvikenkien nastoitus. Pajalla on mahdollista suorittaa eri alojen tutkintojen osia Valo-valmennuksena.

Pajan henkilökunta tukee ja ohjaa kuntoutujia heidän yksilöllisissä työllistymispoluissaan. Myös työllisyyspalveluyksikön urasuunnittelupalvelut ovat kuntoutujien käytössä.

Alhaisten pajalla on mahdollisuus:

  • Oppia uutta tai ylläpitää ja kehittää jo opittuja taitoja.
  • Vahvistaa ja lisätä työelämätaitoja.
  • Suorittaa hätäensiapukurssi, työturvallisuuskortti ja tulityökortti.
  • Suorittaa puhtaus- ja kiinteistöalan perustutkinnon osia tai koko tutkinto.

Kaikilla pajan kuntoutujilla on mahdollisuus syödä Mahittulan keittiön valmistama aamiainen ja lounas. Ruoka on terveellistä ja monipuolista kotiruokaa. Säännöllinen ja terveellinen ateriointi lisää jaksamista, elämänhallintaa ja parantaa päivärytmiä.

Alhaisten paja
Aukioloajat
ma–pe klo 8–15
Käyntiosoite

Alhaistentie 5
21200 RAISIO

Postiosoite

PL 100
21201 RAISIO

Location coordinates

Asiasanat

Työ ja yrittäminen
Työkyky ja ammatillinen kuntoutus