Taidelahja

Kuvituskuva

Haluatko lahjoittaa iloa ja toivoa tuovan Taidelahjan yksinäiselle läheisellesi, ikäihmiselle, nuorelle, perheelle tai vaikka pienelle ryhmälle?

Kaupunki ilahduttaa kaupunkilaisia tarjoamalla 39 maksutonta Taidelahja-esitystä Raision alueella marras-joulukuun aikana. Taidelahjan voi tilata ilahduttamaan niin yksinäistä ikäihmistä kuin lasta tai nuorta, pientä ryhmää tai vaikka pariskuntaa, jolla on erityinen tarve saada voimauttavaa kohtaamista omaan arkeensa.

Taidelahja-esityksen toteuttaa ammattitanssitaitelija, kohtaamisen ammattilainen, jolla on kokemusta vaihtuvissa tiloissa ja tilanteissa tapahtuvista toteutuksista.

Näin haet tanssilahjaa

Tanssilahjan haku on avoinna 16.10.–8.11.2023.

Taidelahjoja on rajattu määrä (39 kpl), joten hakemukset huomioidaan ja käsitellään saapumisjärjestyksessä. Taidelahjat toteutetaan marras-joulukuussa seuraavina päivinä:

  • ke-to 22.–23.11.
  • ma-to 27.–30.11.
  • ma-ti 4.–5.12.
  • ma-pe 18.–22.12.

Esitykset voidaan järjestää hakijan ehdottamassa paikassa, kuten kotona tai ulkoilmassa. Esityksen kesto on 10–20 minuuttia.

Taidelahjat toteutetaan klo 9-18 välillä. Hakemuksessasi voit esittää toiveen esityksen kellonajasta (klo 9-12, 12-15 tai 15-18.) Tarkka esitysaika sovitaan erikseen tanssitaiteilijan ja hakijan kanssa.

Ilmoita läheisesi mukaan sähköisellä hakulomakkeella 

Taidelahjoilla haluamme jalkauttaa kulttuurillista hyvinvointia sekä tuoda kohtaamisen iloa ja mahdollisuuksia lähelle ihmistä. Projekti rahoitetaan hyvinvointijaoston määrärahoista osana Raision kaupungin hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistämistä, ja toteutetaan yhteistyössä Läntisen tanssin aluekeskuksen kanssa.

Hyvinvointikoordinaattori
Matkapuhelinnumero
+358 40 530 3752
Address
Kaupungintalo