Raision kaupunki työnantajana

Kaupungin työntekijät Virpi ja Ulrika pyörien kanssa kaupungintalon edustalla

Tällä sivulla

Raision kaupunki tuottaa monipuolisesti ja monialaisesti kaupunkilaisten tarvitsemia palveluja. Eniten työntekijöitämme työskentelee opetusalan tehtävissä. Raision kaupungilla on töissä myös teknisen alan ammattilaisia, jotka huolehtivat muun muassa ympäristö- ja teknisten palvelujen tuottamisesta.

Kaupungilla on töissä noin 800 työntekijää. Jokaisen työntekijän työpanos, osaaminen ja viihtyvyys ovat tärkeitä asioita Raision kaupungille. Uskomme tasa-arvoon ja oikeudenmukaiseen kohteluun. Pidämme huolta työntekijöidemme ammatillisesta osaamisesta. Tuemme myös omaehtoista opiskelua.

Miten haen töihin Raision kaupungille?

Kaupunki ilmoittaa avoimista työpaikoista työhallinnon sivustolla sekä kunta-alan rekrytointeihin erikoistuneella Kuntarekry-sivustolla. Toivomme, että työpaikkoihin haetaan ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän, Kuntarekryn kautta. Huomaathan hakemusta jättäessäsi, että hakuajan päättyminen on määritelty päivämäärällä ja kellonajalla. Hakuajan päättymisen jälkeen saapuneita hakemuksia ei voida huomioida. Hakemuksen avoimeen työpaikkaan voi lähettää myös postitse osoitteeseen: Raision kaupunki, PL 100, 21201 Raisio.

lateral-image-left

Työsuhde-etuja Raision kaupungilla 

  • Smartum-etu 100 € vuodessa. 
  • Työsuhdepolkupyöräetu. 
  • Maksuton uinti tai kuntosali Uintikeskus Ulpukassa - vaikka päivittäin. Myös Kerttulan kuntosali on henkilöstön käytössä.  
  • Virkistystoimikunta Virtyn monipuolinen ja tapahtumarikas tarjonta. 
  • Vuosittainen henkilökunnanpäivä tarjoaa iloa, virkistystä ja yhdessäoloa. 
  • Raisio-opiston kursseihin 50 euron vuosietu. 

Sijaisuudet Raision kaupungilla

Raisiolla ei ole keskitettyä rekrytointiyksikköä, vaan kukin esimies vastaa omien työpisteidensä sijaisjärjestelyistä. Sijaisuuksia on auki Kuntarekryssä jatkuvasti.

Miten palkkaus kaupungin töissä määräytyy?

Kunta-alan palkat määritellään kunta-alan virka- ja työehtosopimuksissa. Kokonaispalkkaus koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta, työkokemusaikaan sidotusta lisästä, henkilökohtaisesta lisästä ja työaikakorvauksista. Lisätietoja kunta-alan palkkauksesta saat muun muassa kunnallisen työmarkkinalaitoksen sivuilta

Pyöräily-ystävällinen työpaikka -tunnus

Raision kaupunki on pyöräily-ystävällinen työpaikka

Raision kaupunki on saanut Pyöräily-ystävällinen työpaikka -tunnuksen. Raisio on yksi kolmesta ensimmäisestä työpaikasta Suomessa, ja ensimmäinen kuntatyönantaja, jolle tunnus on myönnetty.

lateral-image-left

Asiasanat

Kaupunki ja päätöksenteko