Raision tori

Torin liikerakennuksia.

Raision tori sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa, Tasalanaukiolla. Torille on helppo tulla kävellen, pyörällä tai autolla. Maksutonta pysäköintitilaa on runsaasti aivan torin läheisyydessä. Pysäköintitilat löydät niin Nesteentieltä kuin Raisiontieltäkin käännyttäessä. 

Myyntiaika on torilla ma–la klo 7–14 ja aattopäivinä klo 7–12. 

Torstaitori

Torstai on Raisiossa virallinen toripäivä ja tuolloin myyjiä ja myytävää on aina tavanomaista enemmän. Myyjätilanteesta ja torin meiningistä löytyy tietoa torin omilta Facebook-sivuilta. Myyntiaika on klo 7-14 välisenä aikana.

Raision tori Facebookissa (sivua ylläpitää tori-isäntä)

Maksuton iltatori torstaisin

Iltatori on avoinna toukokuun alusta syyskuun loppuun asti aina torstaisin klo 14–18. Myyntipaikat ovat tällöin maksuttomia, suositeltavaa on ilmoittaa tori-isännälle saapumisestaan paikalle.

Mielessä toritapahtuma?

Tori on oivallinen paikka järjestää monenlaisia tapahtumia. Torilla järjestetään kesäisin mm. tansseja ja karaokeja. Jos suunnittelet tapahtumaa, joka sijoittuisi torille, tapahtuman suunnittelu kannattaa aloittaa ottamalla yhteyttä tori-isäntä Ari Paloseen.

Ari Palonen, aripalonen@yahoo.com tai puhelin 045 630 5762.

Myyntipaikat

Toripaikkamaksut 1.2.2016 alkaen:

1.Vuosipaikka                     250 €/v

2.Kuukausipaikka               50 €/kk

3.Päiväpaikka                     10 €/pv

4.Sähkön päivämaksu        3 €/pv  lisähinta sähkön käyttäjille kaikilla paikoilla ympäri vuoden

Maksut ovat voimassa ympäri vuoden.

Normaalin toriajan, klo 7–14, lisäksi on kesäaikana 2.5.–26.9. torstaisin iltatori klo 14–18. Iltatorin myyntipaikat ovat maksuttomia.

Liitteet

lateral-image-left

Asiasanat

Yrittäjät
Työ ja yrittäminen