Joulu saapuu Raision torille perjantaina

Uutiset
Torin joulu.

Raision torilla virittäydytään joulun tunnelmaan perjantaina 13.12. Joulu saapuu Raisioon -tapahtumassa. Ohjelmassa on muun muassa Kauneimmat joululaulut Raision seurakunnan kanttorin ja viihdekuoro Kulkureiden johdolla.

Tapahtuma alkaa kello 12 Tahvion koulun oppilaiden Lucia-kulkueella. Esiintymislavalta kaikaa muutenkin läpi tapahtuman jouluisten juhlapuheiden lisäksi runsain mitoin joulumusiikkia, jota esittävät Tangostara Tomi Kuusela sekä tapahtuman laulava juontava joulumuori Reija Kortet. Liikunnallisesta ohjelmasta vastaa Raision Pyryjen Lumikeijut-ryhmä, joka esiintyy lavalla kahdesti.

Myös itse joulupukki on luvannut tulla torille kello 14.30. Sariolan Elämystallin ponit ovat paikalla lapsia kyydittämässä kello 16-18. Raision kaupungin liikuntapalvelut ovat luvanneet toimittaa jäähallilta lunta torille viime vuoden tapaan, jos se vain on mahdollista kelien puolesta.

Raision kaupungin Alhaisten pajan valmistamat myyntikojut ovat ensimmäisen kerran käytössä. Torilla ja sen ympäristössä on myyjiä ja käsityöläisiä, joilta saa hankittua monenlaista pientä mukavaa joko omiin tarpeisiin tai lahjapaketteihin. Tarjolla on glögiä ja muita jouluherkkuja. Kello 17.00 alkaa tapahtuman viimeiseksi tunniksi joulupuuron jakelu 500 ensimmäiselle. Puuron tarjoaa OP Turun Seutu ja sen valmistavat Turun Sotaveteraanit.

Muokattu viimeksi
13.2.2020 0:26