Syyslomapuuhaa Raision museo Harkossa

Uutiset
Syyslomaviikolla Raision museo Harkossa pääsee taiteilemaan, osallistumaan pakopeliin sekä arkeologiseen seikkailuun tiistaina 15.10. sekä torstaina 17.10.
Harkon syyslomapuuhat 2024

Tiistaina 15.10. klo 11 Harkossa järjestetään pakopeli, jossa hypätään mukaan jännittävään seikkailuun ja etsitään arvoituksia palapelin kuvasta. Löydätkö kaikki vihjeet ja arvoituksen, saatko ratkaistua ne ja löydätkö ulos? Peliin mahtuu mukaan 12 henkeä. Ikäsuositus peliin osallistumiselle on 9+ -vuotiaille. Paikkansa peliin voi varata sähköpostitse harkko(at)raisio.fi. Lisäksi tiistaina museossa järjestetään non-stop taiteilu-työpaja klo 11-13.

Torstaina 17.10 klo 11-13 pääsee osallistumaan omatoimiselle arkeologiselle seikkailulle, jossa etsitään vihjeitä, jotka voisivat johdattaa historiallisesti merkittävän aarteen luo. Ohjeet ja tarvikkeet saat museon kassalta. Lisäksi museossa on torstaina non-stop väristys- ja puuhapiste.

Syysloman ohjelmaan osallistuminen on maksutonta ja museoon on vapaa pääsy syyslomaviikon tiistaina ja torstaina klo 11-13. Tule mukaan seikkailemaan ja viettämään mukavaa aikaa museossa!

Raision museo Harkossa on tällä hetkellä esillä 1000 vuotta sitten -näyttely, joka esittelee tuhannen vuoden takaista elämää Raisiossa. Näyttely pohjautuu Mullin eduspellon asuinpaikan arkeologisiin löytöihin ja tutkimukseen. Raision Ihalassa sijaitseva Mullin eduspellon asuinpaikka on yksi merkittävimpiä arkeologisia kaivaus- ja tutkimuskohteita Raisiossa ja Suomessa. Lue lisää näyttelystä tästä.

Muokattu viimeksi
9.10.2024 13:46

Asiasanat

Lapsiperheet
Kulttuuri ja vapaa-aika
Kulttuuri
Museot
Näyttelyt