Tiedonpuiston koulun työmaan perustaminen on alkanut

Uutiset
Tiedonpuiston koulun työmaa luovutetaan projektinjohtourakoitsijalle juhannuksen alla. Valmistelevia töitä tehdään koko kesä ja työt vaikuttavat alueella liikkumiseen.
Katutöistä kertovia liikennemerkkejä.

Työmaalla on aloitettu alustavat työt kevään ja kesäkuun aikana. Alustavina töinä on tehty kirjaston parkkipaikan laajennus sekä palloiluhallin ja Rasekon väliin kevyenliikenteen väylä. Alkukesästä on myös siirretty rakennuspaikalla sijaitsevia valaisimia.

Kesäkuussa rakennetaan uusia vesi- ja viemäriliitoksia, puretaan ja siirretään Vaisaaren koulun pihan liikuntapaikkoja ja toteutetaan työmaa-aikainen koulupiha. Uusien viemäriliitosten rakentamisesta tulee tilapäistä häiriötä Juhaninkujan liikenteeseen.

Tiedonpuiston työmaa perustetaan heinäkuussa

Heinäkuun alussa Tiedonpuiston koulun työmaata aidataan vaiheittain ja palloiluhallin päätyyn tulee työmaaparakit. Kulku Raifu-halliin siirtyy Eeronkujalle työmaaparakkien viereen. Hallin huoltoliikenne käyttää uutta hallin ja Rasekon välistä kevyenliikenteen väylää.

Työmaa ulottuu Juhaninkujalle asti ja ajorata siirretään nykyisen kevyenliikenteen väylän tilalle. Kevyenliikenteen väylä siirtyy Terveysristeyksen piha-alueelle. Alueen liikennemerkit muutetaan vastaamaan uusia liikennejärjestelyjä.

Koulun rakennustyöt alkavat elokuussa. Tiedotamme rakentamisen vaikutuksista alueella kulkemiseen säännöllisesti.

Muokattu viimeksi
20.6.2023 8:51

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Koulutus ja varhaiskasvatus
Perusopetus
Liikenne
Rakentaminen
Tiedonpuiston koulu