Raision kaupungin kesätyöpaikat ovat haettavissa 19.2.–10.3.

Uutiset
Raision kaupunki palkkaa tulevanakin kesänä nuoria kesätöihin. Paikat tulevat haettaviksi 19.2. ja hakuaika päättyy 10.3.
Kaksi vihreää kastelukannua kaupungintalon edessä.

Raision kaupungin kesätyöpaikat ja on tarkoitettu vuonna 2004–2008 syntyneille raisiolaisille nuorille.

Paikat tulevat haettaviksi 19.2. Kesätyötä haetaan täyttämällä sähköinen hakemus Kuntarekryssä 10.3. mennessä. Kaikki kesätyönhakijat haastatellaan ja valinnat tehdään haastattelujen perusteella. Haastattelut pidetään viikkojen 11, 12 ja 13 aikana. Kutsu lähetetään sähköpostitse. Muista seurata sähköpostiasi.

Tänä vuonna kaupungin eri tehtäviin palkataan 58 nuorta neljän viikon jaksoiksi. Työ on kokoaikaista. Jos sait kaupungin kesätyön viime vuonna, et voi hakea kesätyötä tänä vuonna. 

Erityisvaatimukset eri toimialoilla

Ulpukka

Vuorotyö,1 hlö aamu-/1 hlö iltavuoro (2 viikkoa aamu- (klo 7-15) ja 2 viikkoa iltavuoroa (klo 12-20) Vedessä olo, asiakaspalvelutaidot ovat eduksi.

Nuorisotyö (leirit)

Oma-aloitteisuus, reipas työote, tulee toimeen lasten kanssa.

Nuorisotyö (some)

Hyvä some-alustojen osaaminen, somemateriaalin tuottaminen (Tiktok, Instagram). Työ sijoittuu osittain leireille ja muihin kaupungin tapahtumiin nuorisopalveluiden näkökulmasta. Oma polkupyörä tms. on suotavaa kaupungilla kulkemiseen, leirikuljetukset erikseen.

Liikuntaleirit

Reipas, lasten kanssa toimeentuleva. Työ sisältää apuohjaajana toimimista sporttileirin ryhmissä, mutta myös omaa ohjausta. Aiempi ohjauskokemus on plussaa, ei kuitenkaan vaadita.

Kerttulan liikunta-alue

Fyysiseen työhön soveltuva ja reipas mopokortin omaava.

Museo Harkko

Työtehtävät liittyvät museon asiakaspalveluun, museokauppaan ja näyttelyvalvontaan. Vaaditaan asiakaspalveluhenkisyys ja tietotekniikan osaaminen.

Kirjasto

Kirjastologistiikan hoito ja palautusten hyllytys ja muut avustavat tehtävät. Vaaditaan huolellisuutta.

Siivouspalvelut

Siivouskohteet: peruskoulut ja lukio, Ulpukka, Kirjasto, päiväkodit

Työnkuvaan sisältyy ylläpitosiivousta ja perussiivousta. Kohteesta riippuen työaika alkaa klo 6—8.

Viheryksikkö

Viheralan kunnossapitotöitä, oma polkupyörä suotavaa.

Päiväkodit

(Kaanaan, Lapiokujan, Pasalan, Pasalanpuiston, Kuloisten, Veitikanraitin, Metsäaron, Vaisaaren, Leijapuiston, Hakinmäen, Varppeen ja Petäsmäen päiväkodit ja Hallipellon ryhmäperhepäivähoito)

Päivähoidon avustavat tehtävät, lapsiryhmässä työskenteleminen varhaiskasvatushenkilöstön kanssa sekä mahdollisesti pienet siivoustehtävät. Hyvät vuorovaikutustaidot ja aktiivinen työote ovat plussaa.

 

Liitteet

lateral-image-left
Kesätyöntekijät selkä kameraan päin

Nuorten Kesäyrittäjä -ohjelma

Kokeile omaa yritysideaasi käytännössä! Saa sparrausta yrittäjyyden eri osa-alueista sekä ohjausta ja tukea koko kesän ajan. Jokaisella mukaan valitulla nuorella on kesän aikana mahdollisuus hakea 350 € arvoista kesäyrittäjäseteliä.

lateral-image-right
Muokattu viimeksi
28.2.2024 11:45