Yleisötilaisuus: Turku-Uusikaupunki rataosan perusparantaminen

Uutiset
Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa Turku-Uusikaupunki välille. Hankkeen tavoitteena on rataosan perusparantaminen, jonka yhteydessä tasoristeysturvallisuutta sekä radan stabiliteettia suunnitellaan parannettavaksi. Tervetuloa yleisötilaisuuteen kaupungintaloon 24.10. klo 17.30.
Junarata Raision Ihalan alueella.

Tasoristeyksiin kohdistuvat toimenpiteet koostuvat pääsääntöisesti tasoristeysten poistoista ja tiejärjestelyistä. Radan stabiliteettia parannetaan pääosin vastapengerratkaisuin. Ratasuunnitelma sisältää perusparantamisen toimenpiteistä myös mm. päällysrakenteen, kuivatuksen ja taitorakenteiden parantamiseen liittyviä toimenpiteitä.

Turku-Uusikaupunki perusparantamishankkeessa laaditaan kunta-/ kaupunkikohtaiset ratasuunnitelmat ja tämä suunnitelma-alue sijaitsee Turku-Uusikaupunki rataosalla Raision kaupungin alueella.

Suunnitteluvaihe on oikea aika perehtyä ja vaikuttaa suunnitelmaratkaisuihin sekä tuoda esiin suunnitelman viimeistelyyn mahdollisesti vaikuttavia tietoja paikallisista olosuhteista. Suunnittelun aikaisessa vuorovaikutuksessa esitellään suunnitelman luonnoksia ja suunnitelmaratkaisuja. Suunnitelmaluonnoksista on mahdollista antaa palautetta sekä esittää kysymyksiä.

Tervetuloa yleisötilaisuuteen

Yleisötilaisuudessa käsitellään Raision osuuden ratasuunnitelmaa ja Raision kaupungin alueelle sijoittuvia suunnitelmia.

Aika: 24.10.2023 klo 17.30 - 19.30
Paikka: Raision kaupungintalo, valtuustosali, Nallinkatu 2, 21201 Raisio
Tilaisuus alkaa klo 17:30, saliin pääsee noin 15 min ennen tilaisuuden alkua

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille. Yleisötilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin sekä esittää niistä mielipiteensä. Tarkemmat tiedot löydät osoitteesta https:// vayliensuunnittelu.fi/s/k62p/suunnittelu

Turku-Uusikaupunki ja Raisio-Naantali perusparantaminen, ratasuunnitelmavaihe

Kutsuja: Väylävirasto

Muokattu viimeksi
7.12.2023 11:39

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Ratahankkeet