Vastaa kyselyyn ja osallistu Raision elinvoiman kehittämiseen

Uutiset
Raision kaupunki valmistelee elinvoimaohjelmaa, jossa määritetään kaupungin kasvuun ja elinvoimaan liittyvät pitkän aikavälin tavoitteet. Vastaa kyselyyn ja kerro näkemyksesi kaupungin elinvoimasta.
Kuloisten alueen liikennevirtoja.

Elinvoimaohjelma laaditaan syksyn ja talven aikana yhteistyössä asukkaiden ja yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa. FCG Finnish Consulting Group Oy toimii Raision kaupungin kumppanina elinvoimaohjelman laatimisessa.

Kyselyllä haetaan asukkaiden ja yrittäjien näkemystä mm. kaupungin vahvuuksista ja palveluista. Vastaamalla voit myös kertoa, miten kaupunkia tulisi kehittää seuraavan viiden vuoden aikana. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

Kerro rohkeasti mielipiteesi! Vastausaikaa on 10.11.2023 saakka. Kysely toteutetaan anonyymisti, mutta voit halutessasi jättää yhteystietosi ja osallistua arvontaan. Arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken tuotelahjoja sekä Finnkinon lahjakortteja.

Vastaa ja vaikuta! 

Kysely asukkaille

Osana elinvoimaohjelman valmistelua toteutetaan kysely Raisiossa toimiville yrittäjille, jonka avulla kartoitetaan näkemyksiä yritysten ajankohtaisesta tilanteesta, kuten työntekijöiden palkkaamisesta, osaamistarpeista, tulevaisuuden näkymistä ja tyytyväisyydestä Raisioon yrityksen sijaintipaikkana.

Kysely yrittäjille 

Muokattu viimeksi
26.10.2023 15:44

Asiasanat

Yrittäjät
Kaupunki ja päätöksenteko
Työ ja yrittäminen