Varhaiskasvatuspaikat päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa haettavissa

Uutiset
Paikat ovat haettavana 2.4. saakka. Haku koskee vapautuvia varhaiskasvatuspaikkoja ja 1.8.2024 alkavaa toimikautta.
Päiväkodin piha Pasalassa.

Varhaiskasvatuspaikkaa tai kunnallisen hoitopaikan vaihtamista toiseen voi hakea sähköisesti. Lisätietoa hakemisesta löydät kaupungin verkkosivulta. 

Varhaiskasvatuspaikkaa voi myös hakea tarpeen mukaan ympäri vuoden. Hakemus on voimassa neljä kuukautta. Jos lapsen hoito alkaa viimeistään 31.8.2024, on seuraavan vuoden heinäkuu maksuton (edellyttää 15 ennalta ilmoitettua lomapäivää toimintakautena).

Päätökset kesäkuussa

Päätökset syksyn varhaiskasvatuksen hoitopaikoista ilmoitetaan viimeistään juhannukseen mennessä. Mikäli hoidon tarve muuttuu päätöksessä ilmoitettua myöhemmäksi, varhaiskasvatuspaikka pidetään varattuna enintään 1.9. asti.

Uutta päätöksen tiedoksiannosta

Päätökset tulevat puhelinappiin nimeltä EdLevo. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on maksutonta ja se on toteutettu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Appi käyttää vahvaa tunnistautumista ja ohjelma kannattaa ladata omaan puhelimeen jo toukokuussa. Saat herätteen sähköpostiisi, kun päätös on sieltä luettavissa. Jatkossa EdLevon kautta ilmoitetaan lasten hoitoajat. Ohjeen tähän saat hoitopaikasta.

Lisätietoja varhaiskasvatuspaikkojen hausta

Varhaiskasvatustoiminnan koordinaattori
Matkapuhelinnumero
+358 44 797 1050
Sähköposti
Address
Kaupungintalo
Muokattu viimeksi
20.2.2024 8:39

Asiasanat

Lapsiperheet
Koulutus ja varhaiskasvatus