Uudistettu liikuntakortti houkuttelee liikkumaan

Uutiset
Raision liikuntapalvelut, Olkkari ja Ulpukka lanseeraavat yhteistyössä Let´s go liiku -liikuntakortin. Kyseessä on 18–64-vuotiaille tarkoitetun Kannustinkortin uudistaminen.
Uimareita Ulpukassa.

Uuden liikuntakortin saamiseen liittyvät kriteerit helpottuvat ja lajivalikoima monipuolistuu. Ulpukan uinnin ja kuntosalin lisäksi tarjolle tulee ryhmäliikuntaa. Ulpukan kuntosalin kävijät saavat personal trainerin opastusta laitteiden käytössä sekä valmiin kuntosaliohjelman jota noudattaa.

- Tavoitteenamme on kannustaa lokakuun aikana kuntalaisia tutustumaan lähiliikunnan mahdollisuuksiin maksuttomin lajikokeiluin. Tarjolla on ryhmäliikuntaa, tanssia, kehonhuoltoa, joogaa, rentoutusta, mindfulnessia ja lisäksi ravintotietoutta. Kaiken tasoiset liikkujat sopivat mukaan, kertoo Raision kaupungin liikuntasuunnittelija Erna Kasterinne.

Lokakuun maksuttomiin lajikokeiluihin pääsee mukaan ilmoittautumalla. Sähköinen ilmoittautuminen avautuu 26.9. Raision kaupungin verkkosivuilla.

Liikuntakortti tulee myyntiin lokakuussa

Let`s Go -kortin hinta on 40 €/6 kk. Kortti on saatavilla 1.10. alkaen. Kortin saamisen ehdot kerrotaan kaupungin verkkosivuilla ja kortin hankkimiskustannuksiin on mahdollista saada tukea.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.raisio.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/liikkumaan-ohjatusti-ja-omatoimisesti/aikuisten

Kohtaamispaikka Olkkari
Aukioloajat
ma-ti 9-15
ke 9-13
to 10-14
pe 9-14
Puhelinnumero
Palvelupiste (myös ikäihmisten asioissa)
Ikäihmisten maakunnallinen palvelunumero kello 9-15
Käyntiosoite

Raisiontori 6
21200 Raisio

Postiosoite

Raisiontori 6
21200 Raisio

Lisätiedot

Olkkari sijaitsee 1. kerroksessa (Tasalan apteekin vieressä)

Location coordinates
Muokattu viimeksi
2.9.2022 9:32

Asiasanat

Ikäihmiset
Kulttuuri ja vapaa-aika
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Liikunta ja ulkoilu