Ulpukan parkkipaikalla alkaa digitaalinen pysäköinninvalvonta

Uutiset
Uintikeskus Ulpukan pysäköintialueella alkaa 1.3. pysäköinninvalvonta. Uudistuksen tarkoituksena on turvata Ulpukan parkkipaikat uimareille. Asiakkaille pysäköinti on maksutonta.
Uintikeskus Ulpukan sisäänkäynti kesäpäivänä.

Digitaalinen pysäköinninvalvonta tulee helpottamaan uintikeskuksen asiakkaita parkkipaikan löytämiseen. Tällä hetkellä aluetta ei valvota ja sitä hyödyntää luvattomasti mm. viereisen oppilaitoksen opiskelijat. Ongelmia on erityisesti arkipäivisin.

Maaliskuusta alkaen parkkialue on ainoastaan Ulpukan asiakkaiden käytössä. Uintikeskuksen asiakkaat kirjaavat autonsa rekisteritunnuksen Ulpukan palvelupisteellä. Rekisteröinti aktivoi asiakkaille maksuttoman pysäköinnin, eikä autoon tarvitse viedä erikseen lappuja tai tunnuksia. Muille kuin uintikeskuksen asiakkaille parkkipaikalla pysäköinnistä tulee sakko.

- Digitaalinen pysäköinninvalvonta on tärkeä uudistus meidän asiakkaille. Pysäköinti on läheisten työmaiden takia ollut asiakkaille nyt hankalaa ja palautetta tulee paljon. Asiakkaille pysäköinti on maksutonta ja se toimii niin, että uimaan tultaessa asiakas näpyttelee aulatilassa olevaan tablettiin oman rekisterinumeronsa jonka jälkeen hän voi siirtyä uimaan tai kuntosalille, kertoo Ulpukan esihenkilö Piia Korpinen.

Digitaalisen rekisteröinnin ja valvonnan tarjoaa Parkkipiste. Pysäköinninvalvonta on paikalla arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Uintikeskus Ulpukka
Aukioloajat
ma, ti, to ja pe klo 6-21
ke klo 11-21
la ja su klo 11–18
Palvelupiste suljetaan tuntia aikaisemmin.
__
Poikkeusaukioloajat
1.7.-4.8. suljettu, vuosihuolto
la-su 10.-11.8. suljettu
la 21.9. suljettu, uintikilpailut
la 26.10. suljettu, uintikilpailut
Puhelinnumero
Palvelupiste
Uinninvalvonta
Käyntiosoite

Eeronkuja 5
21200 Raisio

Postiosoite

PL 100
21201 Raisio

Location coordinates
Muokattu viimeksi
29.2.2024 10:47

Asiasanat

Ikäihmiset
Lapsiperheet
Matkailijat
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Ulpukka
Pysäköinti