Työtila vuokrattavissa Friisilässä

Uutiset
Hei sinä käsityöläinen tai pienyrittäjä! Kiinnostaako työhuonetila idyllisellä Friisilän verstasalueella?
Friisilän verstaat, etualalla punainen portti.

Kaupungin omistamalla Friisilän verstasalueella Raision Hulvelassa vapautuu vuokrattavaksi 51 m² pajatila Friisilän navetan 1. kerroksessa (käyntiosoite Tuulilantie 10, Raisio).

Tilasta avataan kaikille avoin tarjouskilpailu. Haussa on käsityöläinen tai yrittäjä, jonka osaaminen ja tekeminen tuovat lisäarvoa kädentaitoihin ja luontoarvoihin keskittyneelle alueelle. Pyörität esimerkiksi omaa käsityöverstasta, mutta järjestät myös lyhytkursseja kiinnostuneille harrastajille ja voisit osallistua aktiivisesti alueen yhteisiin tapahtumiin ja toimintapäiviin.

Pajatila on navetan 1. kerroksen päädyssä ja siellä on vesipiste ja voimavirtapistorasia. Tilan takaovesta pääsee keramiikkapajan kanssa yhteiselle terassille ja pihamaalle. Tilassa on sähkölämmitys.

Vuokraan sisältyy vesi- ja jätevesihuolto, jätehuolto, ulkoalueiden hoito sekä kiinteistönhoito. Vuokralainen maksaa kuluttamansa sähkön erillisen mittauksen mukaan suoraan sen toimittajalle. Tilan edelleen vuokraus ei ole sallittua. Vuokran alv 0%.

Lähetä vapaamuotoinen toiminta- ja vuokratarjoushakemuksesi osoitteella kirjaamo@raisio.fi pe 18.10.2024 mennessä.

Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee käydä ilmi;

1) mikä on yrityksesi?
1) millaista toimintaa tiloissa järjestäisit?
2) miten toiminta lisää alueen aktivisuutta ja kaikille avoimia toiminta/harrastusmahdollisuuksia?
3) miten osallistuisit alueen yhteisiin tapahtumiin?
4) millaista vuokraa olet valmispajatilasta maksamaan/kk?
5) koska olisit valmis aloittamaan?

Tilat ovat heti vapaat ja niihin voi tutustua sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Tiina Saloon tai yritystoiminnan osalta elinvoimapäällikkö Samu Mattilaan.

Kirjasto ja kulttuuritoimenjohtaja
Organisaatio
Sivistys- ja vapaa-aikatoimiala
Yksikkö
Kirjasto- ja kulttuuripalvelut
Matkapuhelinnumero
+358 40 758 0130
Sähköposti
Address
Kirjasto
Kaupunkikehitysjohtaja
Organisaatio
Elinvoima- ja kilpailukykytoimiala
Yksikkö
Hallinto
Matkapuhelinnumero
+358 40 183 9830
Sähköposti

Raision Friisilän idyllisellä verstasalueella on keskitytty kädentaitoihin ja luontoarvoihin ja se sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Hulvelassa. Alueen vanhojen raisiolaisten maalaistalojen peruskorjatuissa pää- ja ulkorakennuksissa sijaitsevat tällä hetkellä mm. Taito Varsinais-Suomen käsityökeskus, Raision lasten ja nuorten kuvataidekoulu, Raisio-opiston kuvataiteen ja käden taitojen ryhmiä ja juuri avatut, upouudet keramiikkatilat sekä iso joukko raisiolaisia yhdistyksiä. Tuletko sinä mukaan energiseen ja osaavaan porukkaan?

Muokattu viimeksi
24.9.2024 14:42