Tiedonpuiston rakennustyön etenemistä voi seurata livekameran kautta

Uutiset
Tiedonpuiston koulun työmaan valmistelevat työt etenevät. Valmistelevia töitä tehdään koko kesä ja työt vaikuttavat alueella liikkumiseen. 
Juhaninkujan kiertotie. Etualalla työmaasta kertova liikennemerkki.

Vaisaaren koulun salibandy- ja koripallokentät on purettu. Salibandykenttä on siirretty uudelle paikalle n. 60 metriä Pumptrack-radan suuntaan. Koripallokenttä tehdään käyttökuntoon lukuvuoden alkuun mennessä. Lukion pihan koripallokentät ovat käytössä normaalisti.  

Tilapäisen kiertotien rakentaminen on aloitettu Juhaninkujalla. Koulun vesi- ja viemäriliitosten muutokset toteutetaan Juhaninkujalla samanaikaisesti. Eeronkujalle tehdään Tiedonpuiston koulun työmaan sähköliittymää sekä katuvalojen muutoksia. 

Vaisaaren koulun lähiliikuntapaikka ja salibandykenttä
Vaisaaren koulun salibandy- ja koripallokentät on purettu.

Työmaan tapahtumia voi seurata livekameran kautta

Heinäkuun alussa Tiedonpuiston koulun työmaata aidataan vaiheittain ja palloiluhallin päätyyn tulee työmaaparakit. Kulku jalkapallohalliin siirtyy Eeronkujalle työmaaparakkien viereen. Hallin huoltoliikenne käyttää uutta hallin ja Rasekon välistä kevyenliikenteen väylää. 

Työmaa ulottuu Juhaninkujalle asti ja ajorata siirretään nykyisen kevyenliikenteen väylän tilalle. Kevyenliikenteen väylä siirtyy Terveysristeyksen piha-alueelle. Alueen liikennemerkit muutetaan vastaamaan uusia liikennejärjestelyjä. Työmaan vartiointi alkaa ja kameravalvonta asennetaan. Työmaan etenemistä voi seurata työmaalive-kameran kautta Tiedonpuiston koulun sivulla.

Uutinen päivitetty 30.6. salibandykentän uuden sijainnin osalta.

Muokattu viimeksi
30.6.2023 12:36

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Koulutus ja varhaiskasvatus
Tiedonpuiston koulu