Tiedonpuiston rakennustyömaan aiheuttamat muutokset liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin

Uutiset
Tiedonpuiston koulun rakennustyömaa on Kirjastotalon ja Vaisaaren koulun välisellä alueella. Työmaa aiheuttaa muutoksia alueella kulkemiseen ja pysäköintiin.
Tiedonpuiston koulun työmaa sijaitsee Vaisaaren koulun entisen pysäköintialueen kohdalla.

Lukuvuoden alku lisää liikennettä ja pysäköintitarvetta Vaisaaren koulun, Terveysristeyksen ja Kirjastotalon alueella. Alueella liikkuvien on hyvä tutustua uusiin liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin. Muutokset ovat voimassa toistaiseksi.

Tiedonpuiston koulu rakennetaan alueelle, joka toimi aiemmin alueen yhteisenä parkkipaikkana. Käytöstä poistettujen paikkojen tilalle on rakennettu uusia. Uudet yleiset pysäköintialueet ovat kirjaston edustalla ja Terveysristeyksen piha-alueella. Lisäksi Vaisaaren koulun oppilaiden ja opettajien käyttöön on varattu oma pysäköintialue. Uusia paikkoja on tehty enemmän, kuin mitä työmaan alta on purettu. Kiinteistöjen pihoille pysäköitäessä on muistettava jättää kiinteistön toiminnoille riittävästi tilaa.

Uusista liikennejärjestelyistä tulee huomioida, että Terveysristeyksen parkkipaikalle ajetaan Opinpolulta ja poistuminen on Juhaninkujan kautta.

Vaisaaren koulun oppilaiden saattaminen ja oppilaiden pysäköintipaikat

Vaisaaren oppilaiden pysäköintialueet (autot, mopoautot, traktorimönkijät, polkupyörät, sähköskootterit ja mopot) ja oppilaiden saattamisalueet voi tarkastaa oheisesta aluekartasta. Karttaan on myös merkitty kävelyn ja pyöräilyn reitit kouluun.

Tiedonpuiston rakennushankkeen sivut 

Muokattu viimeksi
11.8.2023 11:26

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Koulutus ja varhaiskasvatus
Tiedonpuiston koulu