Raision ensimmäinen yrittäjyysviikko järjestetään toukokuussa

Uutiset
Paikallisten yrittäjien ja raisiolaisen yritystoiminnan tapahtumaviikkoa vietetään 8.–17.5. Yrittäjyysviikon järjestävät yhteistyössä Raision kaupunki ja paikalliset yrittäjäyhdistykset.
Ilmakuva Raisiontieltä ja Mun Raisio -tapahtumatunnus.

Yrittäjyysviikon tarkoituksena on lisätä raisiolaisten yrittäjien ja yritystoiminnan tunnettuutta sekä edistää yrittäjien, luottamushenkilöiden sekä viranhaltijoiden verkottumista.

Yrittäjyysviikon ohjelma

 • Ke 8.5. klo 8.15, Yrittäjyysviikon varaslähtö otetaan yritysaamukahveilla. Kahvit toteutetaan yhteistyössä OmaSp:n kanssa ja luvassa on asiaa mm. yritysrahoituksesta. OmaSp on yrittäjyysviikon pääyhteistyökumppani. Ilmoittaudu mukaan!

   
 • Ma 13.5. klo 15.30–16.30, Hyvinvointia ja raikasta kevätilmaa yrittäjien verkostoitumiskävelyllä. Liikuntahetki toteutetaan raisiolaisten hyvinvointivalmentajien johdolla. Ilmoittaudu mukaan!

   
 • Ti 14.5. klo 17, Päättäjät tutuksi infralautakunnan kokouksen alussa. Palautetta ja kysymyksiä voi esittää aina kaavoituksesta teiden hoitoon. Ilmoittaudu mukaan!

   
 • Ke 15.5. klo 16, Päättäjät tutuksi kaupunkikehitysjaoston kokouksen alussa. Palautetta ja kysymyksiä voi esittää aina kaavoituksesta teiden hoitoon. Ilmoittaudu mukaan!

   
 • To 16.5. klo 8–9, Hyvinvointia ja raikasta kevätilmaa yrittäjien verkostoitumiskävelyllä. Kävelylenkin päätteeksi huolletaan kehoa. Liikuntahetki toteutetaan raisiolaisten hyvinvointivalmentajien johdolla. Ilmoittaudu mukaan!

   
 • Pe 17.5. klo 17, yrittäjien kevätjuhla kaupungintalossa. Juhlan avauksena on Henri ”Henkka” Hyppösen puheenvuoro. Loppuilta vietetään rennoissa tunnelmissa hyvän ruuan ja musiikin parissa. Illan tunnelmannostattajana musisoi bilebändi Tuulikone. Ilmoittaudu mukaan! 

Kaikki viikon tapahtumat ovat maksuttomia kevätjuhla pois lukien ja avoimia kaikille raisiolaisille yrittäjille, kaupungin luottamushenkilöille sekä viranhaltijoille. Ilmoittautumiset tapahtumiin avautuvat huhtikuussa.

- Yrittäjyysviikosta halutaan tehdä monivuotinen perinne. Tämä on mukava tapa lisätä vapaamuotoista keskustelua niin kaupungin, päättäjien kuin yrittäjien välille. Yrittäjyysviikon ohjelma on monipuolinen, josta jokaiselle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista. Olemme satsanneet yritysyhteistyöhön voimakkaasti ja parhaimmillaan se johtaa siihen, että kaupungin viranhaltijat ja päättäjät tuntevat yrityskentän odotukset ja tarpeet, jolloin päätöksentekokin osuu paremmin kohdilleen. Haluamme kehittää Raisiota hyvällä ja aktiivisella yhteistyöllä, sanoo kaupunkikehitysjohtaja Samu Mattila.

Tapahtumien lisäksi yrittäjyysviikolla nostetaan esille paikallisia yrityksiä. Esimerkiksi kaupungin 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi nähdään tarinoita Raisiossa 50 vuotta toimineilta yrityksiltä. Videotarinat tehdään yhteistyössä TE-palveluiden kanssa.

Yrittäjyysviikon logo.

Tuleeko sinulle jo yritysuutiskirje?

Kaupungin yrityspalvelut julkaisee kerran kuukaudessa uutiskirjeen yrityksille. Uutiskirjeestä saat tietoa ajankohtaisista asioista ja yrittäjille suunnatuista tapahtumista ja koulutuksista.

lateral-image-left
Muokattu viimeksi
25.4.2024 12:43

Asiasanat

Kaupunki ja päätöksenteko
Työ ja yrittäminen
Yritysyhteistyö ja verkostoituminen