Osta oma alppiruusu - valittavanasi kymmenen eri lajiketta

Uutiset
Raision kaunis satumetsä laajenee ja sinäkin voit olla siinä mukana. Mikäli haluat olla lisäämässä Alppiruusupuiston monimuotoisuutta ja kauneutta, on sinulla tilaisuus ostaa puistoon uusia alppiruusuja.
Alppiruusu.

Alppiruusuja voivat hankkia yksittäiset henkilöt, yhdistykset tai yritykset.

Häät, syntymäpäivä, lapsen syntymä, eläketilaisuus, rippikoulu, ylioppilasjuhla, yhdistysten vuosipäivä, yritysten merkkivuosi, ystävän muistaminen tai ihan vaan omaksi iloksi – aina on aihetta hankkia kaunis alppiruusu.

Nettisivuille on laadittu alppiruusulista, jossa on mainittu pensaan tuleva koko, väri ja kukan erityispiirteitä. Monissa kukissa on useampia värejä, esim. nuput ovat punaiset, avautuessaan ne ovat vaaleanpunaiset ja myöhemmin puhtaan valkoiset. Kukissa voi olla myös erivärisiä täpliä tai suurempia laikkuja. Lisätietoja kasveista löytyy netistä.

Alppiruusujen lajikkeiden saatavuus voi vaihdella, sen vuoksi listalla pyydetään myös vaihtoehtoiset lajikkeet. Taimet toimitetaan toukokuun aikana, joten istutusajankohta sijoittuu noin toukokuun puoliväliin.

Täytä tilauskaavake

Täytä tilauskaavake yhteystiedoillasi. listasta haluamasi alppiruusu, kappalemäärä sekä varalajikkeet siltä varalta ettei varsinaista lajiketta pystytä toimittamaan. Hinta on 50€, johon sisältyy 25-35 cm kokoinen alppiruusu sekä sen istuttaminen. Halutessasi voit istuttaa sen itse toukokuussa sovittuna istutuspäivänä. Kaupunki hoitaa kastelun ja jatkohoidon. Sinä voit käydä ihastelemassa alppiruusuasi ja sen kasvua aina milloin haluat.

Lisätietoja: Vihersuunnittelija Markku Tuominen p. 040 587 6750 markku.tuominen@raisio.fi.

Muokattu viimeksi
28.2.2020 8:52