Noin 200 Raision opettajaa kokoontuu kehittämään yhteistyötä

Uutiset
Arki haltuun -messut tuo yhteen Raision perusopetuksen opettajat ja hyvinvoinnin ammattilaiset. Tilaisuuden tarkoitus on avata keinoja lasten ja perheiden tukemiseen yhdessä tehden.
Kangaskasseja Kuloisten koulun käytävällä.

Arki haltuun -messut kokoaa Raision opettajat ja hyvinvoinnin ammattilaiset yhteen. Iltapäivän koulutuksen tarkoitus on avata keinoja lasten ja perheiden tukemiseen yhdessä tehden. Tapahtuma on Kerttulan liikuntahallissa 6.2. klo 14.30-17.30. Messujen esittelijöinä on n. 30 Varhan, kaupungin ja kolmannen sektorin yhteistyökumppaneita, joiden kaikkien tavoitteena on yhdessä opettajien kanssa luoda hyvinvointia ja oppimista. Tilaisuuteen osallistuu n. 200 Raision perusopetuksen opettajaa.

Ohjelmassa on Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiön ITLA:n erityisasiantuntijan Mari Hirvosen puheenvuoro aiheesta ”Sujuva arki suojaa lasta”. Tämän jälkeen opettajat pääsevät ryhmissä tutustumaan messuasettelijoiden, eli eri asiantuntijoiden, työhön ja toimintaan.

Idea tämänkaltaisen opettajatyöpäivän rakentamiseen lähti tarpeesta tutustua ja kehittää vuoropuhelua eri palveluiden kanssa. Näin lasten ja nuorten auttaminen koulun arjessa on sujuvampaa. Opettajat ja muut toimijat tekevät työtä samaan maaliin, lasten ja perheiden hyvinvoinnin puolesta.

Tapahtuma on järjestetty yhteistyössä Raision kaupungin sivistystoimialan ja Varha:n perhekeskuksen / Läntinen Turun seutu kanssa.

Muokattu viimeksi
2.2.2024 12:51

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Koulutus ja varhaiskasvatus
Perusopetus