Mikä nimeksi Hahdenniemen huoltotielle?

Uutiset
Etsimme nimeä Playa del Raision uimarannalle johdattavalle tieosuudelle. Nimetön huoltotie kulkee Hahdenniementien kautta rantaravintolan ohitse ja palaa metsän kautta takaisin parkkipaikalle. Kaikkien nimikilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Beach Party -festivaalilippuja. Nimikysely on päättynyt 21.6.
Hahdenniemen aluekartassa näkyy nimikilpailun tienosuus.

Ehdota nimeä Hahdenniemen huoltotielle. Nimiehdotus ei saa olla loukkaava eikä se saa olla jo käytössä Raisiossa. Huumoria tai hassuttelua nimiehdotuksessa saa olla. Tarkoituksena on, että mieleenpainuva nimi helpottaa jatkossa opastamista uimarannalle ja rannan palveluihin.

Nimiehdotuksia otetaan vastaan 21.6. saakka. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kpl kahden henkilön Playa del Raisio Beach Party –festivaalilippupakettia lauantaille 1.7. Liput arvotaan torstaina 22.6. ja voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. 

Asukkaiden nimiehdotuksista valitaan 2-4 parasta äänestykseen. Valintaraadissa on kaupungin maankäytön ja kaavoituksen asiantuntijoita. Sama ryhmä pohtii ja päättää Raisiossa mm. uusien asuinalueiden nimet. 

Äänestyksen voittanut ehdotus valitaan huoltotien uudeksi nimeksi. Tavoitteena on, että uusi nimi saadaan käyttöön tänä kesänä ja vakiintuu rannan opastamisessa viralliseksi nimeksi.

Muokattu viimeksi
26.6.2023 13:00

Asiasanat

Matkailijat
Kulttuuri ja vapaa-aika