Keskustan kehittämisen verkkosivu on julkaistu

Uutiset
Raision visiona on olla vuonna 2035 vehreä ja vetovoimainen uuden sukupolven kasvukaupunki. Strategisena tavoitteena on luoda Raisioon elinvoimainen ja rohkeasti uudistettu kaupunkikeskusta. Uudella verkkosivulla pääset mukaan yhteiselle matkalle kohti tätä tavoitetta.
Kuvassa on kädessä oleva älypuhelin, jolla selataan netissä keskustan kehittämistä esittelevää verkkosivua.

Kaupungin keskustan kehittämistä vauhdittamaan on juuri avattu uusi verkkosivu, joka tarjoaa kootusti tietoa keskusta-alueen suunnitelmista ja tulevista hankkeista. Sivulla esitellään jatkossa keskustan uudistamiseen liittyviä ajankohtaisia asioita, kuten nyt käynnissä olevan keskustan suunnittelukilpailun etenemistä. Lisäksi sivu tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua keskustan historiaan ja kokoaa aluetta koskevia aihepiirejä alleen.

"Olemme innoissamme uuden kaupunkikeskustan suunnittelusta ja kehittämisestä. Tämä verkkosivu tulee tarjoamaan arvokasta tietoa asukkaille ja sidosryhmille tulevan keskustan muotoutumisesta sekä auttaa meitä saavuttamaan yhdessä kaupungin visio", kertoo kaupunkikehitysjohtaja Samu Mattila.

Sivun avulla kaupunki pyrkii lisäämään avoimuutta ja vuorovaikutusta asukkaiden kanssa sekä luomaan yhteisöllisyyttä kaupungin keskustan kehittämiseksi. Kehitysprojektien etenemistä ja osallistumistilaisuuksia voi jatkossa seurata sivun kautta.

Käy tutustumassa uuteen verkkosivuun osoitteessa www.raisio.fi/fi/keskustan-kehittäminen ja ole osana kaupungin kasvutarinaa!

Muokattu viimeksi
27.6.2024 14:48

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Kaupunki ja päätöksenteko
Raision keskusta