Kaupunki mukana Raisio Pride -tapahtumassa

Uutiset
Ensimmäinen Raisio Pride -tapahtuma järjestetään Raision Taiteiden yönä 12.6. Kaupunki on tapahtuman tukijoukoissa mukana ja liputtaa tapahtuman kunniaksi kaupungintalolla sateenkaarilipuin.
Sateenkaarilippu kaupungintalon lipputangossa.

Raisio Pride -kulkue lähtee 12.6. klo 18 Alppiruusupuistosta ja päättyy keskuspuistoon. Kulkue ohittaa Raision kaupungintalon ja tapahtumapäivän kunniaksi kaupungintalolla on sateenkaariliputus. Raision kaupunki on tapahtuman yhteistyökumppani ja kulkueeseen osallistuvat ainakin kaupunginjohtaja Eero Vainio, henkilöstöjohtaja Piia Syvänen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Janne Laulumaa

- Kaupungin tehtävänä on edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Se tarkoittaa sitä, että kohtelemme jokaista kaupunkilaista tasa-arvoisesti riippumatta hänen taustoistaan, yhteiskunnallisista ajatuksistaan tai ominaisuuksistaan. Kaupungintalon sateenkaariliputuksella osaltaan haluamme viestiä, että kaupunkiorganisaatio ja kaupunkitila ovat kaikille kaupunkilaisille eikä ketään saa syrjiä. Liputus on sinänsä pieni ele, mutta kertoo siitä, että olemme rohkeasti kaikkien asukkaidemme puolella, sanoo kaupunginjohtaja Eero Vainio. 

Raisio Pride on raisiolaisten yhdistysten, yritysten, päättäjien ja kuntalaisten yhteisponnistus tasa-arvon puolesta. Tapahtuman yhteistyökumppaneina on kaupungin lisäksi joukko paikallisia yhdistyksiä, puolueita, yrityksiä ja yksityishenkilöitä. 

Tutustu Taiteiden yön ohjelmaan!   

7.6. lisätty kaupunginvaltuuston puheenjohtajan osallistuminen kulkueeseen. 

Muokattu viimeksi
7.6.2024 8:45

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Kaupunki ja päätöksenteko