Kaupungin kettu päätyi korvakoruun

Uutiset
Raision kaupunki on tehnyt juhlavuotensa kunniaksi korvakorusarjan raisiolaisen käsityöyrittäjän Armi Sarajärven kanssa. Mallistossa on neljä erilaista korvakorua, joissa näkyy kaupungin värit ja elementit. Korut ovat myynnissä Raision museo Harkon museokaupassa.
Armi Sarajärvi esittelee tekemiään Raisio-koruja.

Armi Sarajärven yritys Pieni Pilvi juhlii tänä vuonna viisivuotista taivaltaan. Raisio-korumallisto syntyi ideasta hyödyntää kotikaupungin visuaalista ilmettä. Korujen väreissä ja muodoissa on asukkaille tuttuja kuvioita, mm. Raision oma kettu. 

Mallistossa on neljä erilaista korvakorua. Korut on maalattu käsin kotimaiselle koivuvanerille ja metalliosat ovat allergisoimatonta kirurginterästä. Hinnat ovat mallista riippuen 22 tai 26 euroa.   

”Olen iloinen ja innoissani tästä mahtavasta yhteistyöstä kaupungin kanssa. On hienoa olla mukana juhlistamassa viisikymppistä Raisiota ja tehdä ihanan kotikaupungin ilmettä näkyväksi”, Pienen Pilven yrittäjä Armi Sarajärvi kertoo.

Korut hankittiin osana Raision 50-vuotisjuhlavuotta. Mallistoa on tulevaisuudessa mahdollisuus myös kasvattaa. Harkon museokaupassa on myynnissä muitakin Raisio-tuotteita, muun muassa mukeja, kangaskasseja ja Raisio-hunajaa. Myöhemmin tänä vuonna myyntiin tulee myös Raisio-postikortteja.

Raisio-korujen mallisto.

lateral-image-left
Muokattu viimeksi
27.6.2024 11:04

Asiasanat

Matkailijat
Kulttuuri ja vapaa-aika
Kaupunki ja päätöksenteko
Raisio 50
Museot