Ilmoittautuminen kouluihin, esiopetukseen sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan

Uutiset
Perusopetukseen ilmoittautuminen on käynnissä 14.1. ja esiopetukseen 21.1. saakka. Aamu- ja iltapäivätoimintaan voi hakea 31.3 asti.
Tikanmaan koulurakennus ja pihamaata

Perusopetukseen ilmoittautuminen 14.1.2024 mennessä

Raision perusopetuksen ensimmäiselle luokalle ilmoitetaan vuonna 2017 tai sitä ennen syntyneet lapset, jotka eivät vielä ole aloittaneet koulunkäyntiään.

Ilmoittautuminen tapahtuu internetissä Wilma-ohjelmalla 14.1.2024 mennessä. Raisioon muuttavat ilmoittautuvat täyttämällä kouluun ilmoittautumisen lomakkeen ja palauttamalla sen sivistystoimialan opetuspalveluihin. Tarkemmat ohjeet ja lisätietoa on kohdassa kouluun ilmoittautuminen.

Ruotsinkieliset oppilaat ilmoittautuvat Turun kaupungin ruotsinkieliseen perusopetukseen.

Englannin kieliluokat 

Englannin kieliluokat (CLIL) toimivat Raisiossa Ihalan koululla osoitteessa Konsantie 16. Kieliluokalle ilmoittaudutaan Wilma-ohjelmalla kouluun ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätietoa englannin kieliluokista.

Ilmoittautuminen esiopetukseen 21.1.2024 mennessä

Perusopetuslain mukaiseen esiopetukseen elokuussa 2024 alkavalle esiopetuskaudelle ilmoittaudutaan 21.1.2024 mennessä täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake. Lisätietoa esiopetukseen ilmoittautumisesta kohdassa esiopetus.

Ruotsinkieliset esiopetusoppilaat ilmoittautuvat Turun kaupungin ruotsinkieliseen esiopetukseen.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan haku 31.3.2024 mennessä

Hakulomake täytetään Wilmassa. Lisätietoa aamu- ja iltapäivätoiminnasta ja hakemisesta.

Muokattu viimeksi
14.12.2023 12:02

Asiasanat

Koulutus ja varhaiskasvatus