Ikäihmisten liikuntaraati kokoontuu Raisiossa jo kolmatta kertaa 29.5.

Uutiset
Raision liikuntapalvelut järjestävät Ikäihmisten ryhmäkeskustelutilaisuuden keskiviikkona 29.5. klo 10-12 kaupungintalon valtuustosalissa. Valtuustotasanteella on kahvitarjoilut ennen tilaisuuden alkua. Liikuntaraadin tavoitteena on osallistaa ikääntyvät kuntalaiset palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen.
Vanhempi nainen kukikkaassa paidassa ja nuorempi vaaleatukkainen nainen vihreässä paidassa hymyilevät pöydän äärellä istuen.

Liikuntaraadin toiminta käynnistyi Raisiossa vuosi sitten ja nyt raati kokoontuu jo kolmatta kertaa. Tulevassa liikuntaraadissa keskustellaan aiheiden asiantuntijoiden johdolla liikenneturvallisuudesta ikääntyessä sekä ylisukupolvisesta toiminnasta. Paikalle voi saapua joko kuuntelemaan ja oppimaan uutta tai osallistumaan keskusteluun haluamallaan tavalla. Ajatuksiaan voi raadin aikana esittää puheenvuoroa pyytämällä, pienryhmissä keskustellen tai paperille ylös kirjaten. Esille nousseita ideoita ja ajatuksia hyödynnetään palveluiden kehittämisessä.

Aikaisempien liikuntaraatien teemoina ovat olleet liikuntatoiminnasta tiedottaminen, liikuntatilat, vertaisliikuttaja-toiminta, liikuntaneuvonta sekä voima- ja tasapainoharjoittelu. Koonnit keskusteluista löytyvät osoitteesta raisio.fi/liikuntaraati.

Ilmoittaudu mukaan liikuntaraatiin tämän nettilinkin kautta tai saima.kokkonen@raisio.fi / 040 645 2605.

Muokattu viimeksi
20.5.2024 9:00

Asiasanat

Ikäihmiset