Hulevesikysely asukkaille

Uutiset
Vastaa, voita ja vaikuta! Kaupunki haluaa kehittää hulevesien hallintaa yhteistyössä asukkaiden kanssa. Olemme innostuneita kuulemaan ideoitasi ja näkemyksiäsi hulevesien hallinnasta. Vastaa kyselyyn 15.9. mennessä.
Asuinalue ja kesäinen tienpiennar Kaanaassa.

Raision kaupunki haluaa kehittää hulevesien hallintaa yhteistyössä asukkaiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinun äänesi ja kokemuksesi ovat tärkeitä. Yhdessä edistämme kestävää kehitystä ja luomme entistäkin viihtyisämmän kaupungin. Olemme innostuneita kuulemaan ideoitasi ja näkemyksiäsi hulevesien hallinnasta. Tehdään yhdessä kaupungistamme entistä vihreämpi ja kestävämpi paikka elää!

Kyselyssä on kaksi osaa:

  1. Kaupungin hulevesien hallinta. Osassa kartoitetaan Raisiossa havaittuja hule- ja tulvavesihaasteita. Voit ilmoittaa esimerkiksi tulvivasta ojasta, puuttuvasta hulevesiviemäristä tai katurakenneongelmasta.
  2. Kiinteistökohtainen hulevesien hallinta. Osassa kartoitetaan hule- ja tulvavesiin liittyviä kiinteistökohtaisia kokemuksia sekä toimintamenetelmiä.

Vastaa, vaikuta ja voita! Hulevesikyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen uintilahjakortteja Ulpukkaan sekä 10 kpl Raisio-huiveja. Osallistuaksesi arvontaan, vastaathan kummankin osion kysymyksiin. Vastaamiseen kuluu noin 5 minuuttia.

Vastaa tästä linkistä kyselyyn!

Vastausaikaa on 15.9.2024 asti.

Muokattu viimeksi
19.6.2024 14:39

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö