Harry Potter -faneja hemmoteltiin Taikaministeriössä

Uutiset
Raision kaupungintalon aula Harry Potter -tapahtumassa.

Raision liikunta- ja nuorisopalvelut järjesti yhteistyössä kirjasto- ja kulttuuripalveluiden kanssa Harry Potter -tapahtuman torstaina 12.10. Kaupungintalo oli lavastettu ja koristeltu Taikaministeriöksi. Lisäksi henkilökunnan jäsenet heittäytyivät teemaan velhoiksi ja noidiksi pukeutuneina.

Aiemmista tapahtumakerroista huimasti moninkertaistunut kävijämäärä yllätti ja ylitti kävijöiden sekä järjestäjien odotukset. Sana oli levinnyt Raisiota kauemmas, vieraita saapui Tampereelta asti. Jonoista huolimatta tunnelma oli katossa ja kuuleman mukaan taianomainen fiilis välittyi, vaikka kaikkia rasteja ei ehtinytkään kiertämään rajallisen ajan vuoksi.

Toimintapisteitä ja erilaisia aktiviteetteja oli kaiken ikäisille. Tarjolla oli mm. taikaliemipajaa, huispausta, velhovalokuvausta, taikaeläinten pesäkoloja ja lukuisia muita omatoimisia rasteja. Valtuustosalissa käytiin Taikaministeriön oikeudenistuntoa jästiesineiden väärinkäytöstä.

Kävijöiden iät vaihtelivat vauvasta vaariin, paikalla oli perheitä ja ystävyksiä. Oli upea nähdä, kuinka samanhenkiset ja teeman mukaisesti pukeutuneet Potter-fanit kohtasivat ja pääsivät kokemaan elämyksellisiä Harry Potter -hetkiä.

Kiitämme kaikkia tapahtumaan osallistuneita unohtumattomasta illasta! 

Muokattu viimeksi
13.10.2023 15:56

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja ulkoilu
Kulttuuri