Liikuntakampanjat

Nuori nainen pyöräilemässä

Liikkuen läpi vuoden -kampanjakokonaisuus on Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n (LiikUn) ja neljänkymmenen kunnan liikuntahaastekampanjakokonaisuus, joka sisältää LiikU talvella -, Haastepyöräily - ja LiikU syksyllä -kampanjat.

Kokonaisuus kannustaa kaikenikäisiä ja -tasoisia lounaissuomalaisia liikkumaan ja merkitsemään 18 eri liikuntalajilla tehdyt suoritukset mobiilisovellukseen. Näin osallistuja voi seurata omaa liikuntahistoriaansa ympäri vuoden ja osallistua samalla kampanjoiden kuntakisoihin. 

Lähde liikkeelle ja kerrytä kilometrejä!

Kampanjaan osallistuminen

Haastepyöräilykampanja järjestetään 1.5.-31.8.2024 ja kirjauksia voi tehdä pyöräilystä, maastopyöräilystä, kickbikesta ja soveltavan liikunnan lajeista. 

Kirjaa kertyneet kilometrit Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovellukseen, jonka löydät omasta Google Play tai App Store -mobiilikaupasta.

Halutessasi voit noutaa paperisen suorituskortin ja kerätä tulokset siihen. Suorituskortin voi itse tulostaa tai hakea kaupungintalon NuoLi-palvelupisteeltä tai kirjastolta, Ulpukasta, liikuntahallilta. Osallistuaksesi arvontaan, palauta täytetty suorituskortti 4.9.2024 mennessä Raision kaupungintalon liikunta- ja nuorisopalveluiden NuoLi-palvelupisteeseen (Nallinkatu 2). Lisätietoja liikuntasuunnittelijalta: puh. 044 797 1389

Liikuntapalvelut kirjaa palautettujen paperisten suorituskorttien kilometrit kuntarankingiin.

Lisää tietoja ja reaaliaikaisten mobiilikirjausten kuntarankin seurantaa pääset kurkkaamaan tästä linkistä  

 

Liitteet