Kesärannan leirikeskus

Kesärannan leirikeskus sijaitsee Naantalin Luonnonmaalla. Kesäranta alueena on myös raisiolaisten virkistysalue, jossa on hyvät ulkoilumahdollisuudet, laaja nurmikkoalue, pallo- ja leikkikentät, uimaranta, grillikatoksia sekä kaksi laituria. Leirikeskuksen rakennukset sijaitsevat alueen vasemmalla laidalla. Kesäaikana 1.6. alkaen alueella on vahtimestari ja saunat ovat yleisökäytössä päivittäin klo 14 - 19Saunamaksu on 4 € (yli 12-vuotiailta). Saunojen yhteydessä on myös pieni kioski. Vahtimestarin tavoittaa kesäaikana p. 040 824 8158.

Leirikeskuksen rakennukset ovat ensisijaisesti nuorisopalvelujen oman toiminnan, leirikoulujen sekä raisiolaisten järjestöjen ja yhdistysten ympärivuotisessa käytössä.

Koulutustilassa on ryhmätila n. 50 hengelle, keittiö astioineen ja välineineen sekä kaksi saunaa pesu- ja pukutiloineen. Erillisessä, syksyllä 2020 valmistuneessa uudessa majoitustilassa on 32 sänkypaikkaa (kaksi kuuden hengen huonetta, neljä neljän hengen huonetta ja kaksi kahden hengen huonetta). Sängyissä on patjat, tyynyt ja peitot. Käyttäjillä tulee olla omat liinavaatteet.

Varaukset Timmi-varausjärjestelmän kautta.

Tiedustelut ja avaimet nuoriso- ja liikuntapalvelujen NuoLi-palvelupisteestä (Nallinkatu 2, kaupungintalo):

 

Kesärannan leirikeskus
Puhelinnumero
Nuorisopalvelut
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Rannanniementie 9
21100 Naantali

Postiosoite

PL 100
21201 Raisio

Location coordinates

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Asuminen ja ympäristö
Liikunta ja ulkoilu