Kaupungintalon tilat

Valtuustosali ja aulatilat

Raisiolaiset yhdistykset ja järjestöt voivat varata tai vuokrata käyttöönsä 140-paikkaisen valtuustosalin ja kaupungintalon tilavat aulatilat. Aulatiloja voi vuokrata kaupunginhallituksen erillisellä päätöksellä myös yksityiskäyttöön.

Jos järjestettävä tilaisuus on osallistujille maksuton, tiloista ei peritä maksua. Jos tilaisuuteen on pääsymaksu, valtuustosalin vuokra on koko päivältä 250 euroa ja puolelta päivältä 150 euroa. Aulatilojen vuokra on 100 euroa.

Aulatilojen vuokraaminen yksityishenkilönä maksaa 700 euroa.

Keittiö- ja kahviotilat

Kaupungintalon keittiötilat vuokrataan tilapäiskäyttöön ainoastaan niin, että kaupungin työsuhteessa olevasta keittiöhenkilökunnasta on joku paikan päällä valvomassa käyttöä. Tilavuokran lisäksi vuokraaja vastaa myös valvojan palkkakustannuksista. Tämä korvaus peritään todellisten kustannusten mukaan.

Koko henkilöstöravintola Elauksen vuokra (keittiö- ja kahviotilat) on alle kolmelta tunnilta 60 euroa, alle kuudelta tunnilta 120 euroa ja yli kuudelta tunnilta 230 euroa.

Pelkkien kahviotilojen vuokra on alle kolmelta tunnilta 30 euroa, alle kuudelta tunnilta 60 euroa ja yli kuudelta tunnilta 115 euroa.

Kaupungintalon sauna ja takkahuone

Tilaa vuokrataan raisiolaisille yhdistyksille ja yrityksille ja tilavuokra on 250 euroa. 

Kaupungintalon kokoushuoneet

Kaupungintalon kokoushuoneet ovat mahdollisuuksien mukaan varattavissa raisiolaisten yhdistysten käyttöön virka-ajan ulkopuolella. Kokoushuoneiden käyttö on maksutonta.

Lisätiedot ja varaukset

Tilavaraus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen varauksen ajankohtaa.

Raision kaupungin vahtimestarit
Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse: vahtimestarit@raisio.fi.
puh. 044 797 2216

Raision kaupungintalo