Kaanaan koulun harrastusryhmät

Tiistaisin

Ryhmä: Safkasankarit (Täynnä)
Kenelle: 3-6lk
Missä: 
Milloin: klo 14.00-15.30
Ohjaaja: Turun 4H yhdistys
Mitä: Mitä keittiössä syntyy yhdistämällä vastuullisuus, hauskuus ja herkullisuus? Safkasankarit kokkaa kestävästi. Kerhossa tehdään ruokaa, leivotaan ja pohditaan kokkauksen monenlaisia vaikutuksia itselle ja ympäristölle sekä muille ihmisille ja eläimille.

Keskiviikkoisin

Ryhmä: Palloilu (4 paikkaa vapaana)
Kenelle: 1-3lk
Missä: Koulun liikuntasali
Milloin: klo 14-15
Ohjaaja: Hannu Nieminen
Mitä: Ryhmässä lapset pääsevät pelaamaan sisäfutista, koripalloa, sählyä ja muita sisälajeja ryhmän oman kiinnostuksen mukaan. Oman koulun liikuntasalissa kavereiden kanssa pelaaminen on helppoa ja hauskaa, tässä ryhmässä pelaillaan puhtaasti pelaamisen ilosta. Ryhmään osallistuminen ei vaadi minkäänlaista ennakko-osaamista, kaikki ovat tervetulleita.

Ryhmä: Parkour (2 paikkaa vapaana)
Kenelle: 1-3lk
Missä: Koulun liikuntasali
Milloin: klo 15-16
Ohjaaja: Hannu Nieminen
Mitä: Parkour on erinomainen liikuntamuoto, joka kehittää monipuolisesti motoriikkaa, lihaskuntoa ja tasapainoa sekä kaikkein tärkeimpänä, se on todella hauskaa. Lapsille erilainen hyppiminen, kiipeileminen ja temppuilu on luonnostaan mieluisaa ja mukavaa tekemistä kavereiden kanssa. Parkour -ryhmässä kaikkea tätä pääsee tekemään ja harjoittelemaan aikuisen valvonnassa ihan luvan kanssa. Turvallista, ryhmän tasolle sopivilla harjoitteilla ja leikeillä jokainen pääsee lajissa alkuun.

Perjantaisin

Ryhmä: Käsityö (2 paikkaa vapaana)
Kenelle: 1-6lk
Missä: Koulun käsityöluokka
Milloin: klo 13.15-15.15
Ohjaaja: Saija Vainio
Mitä: Ryhmässä kokeillaan erilaisia käsityötekniikoita ja valmistetaan niillä pieniä töitä. Mahdollisuus kokeilla  esimerkiksi kankaanpainoa, virkkausta, makrameeta, kutomista, erilaisia ommelpistoja jne. Ryhmään osallistuminen ei vaadi minkäänlaista ennakko-osaamista, kaikki ovat tervetulleita.

Lisätiedot:

Susanna Taka-Anttila, 040 645 9178, susanna.taka-anttila@raisio.fi

Kirsi Heikkilä, 040 531 0331, kirsi.heikkila@raisio.fi

Mari Ruohonen, 040 536 6024, mari.ruohonen@raisio.fi