Vamos a la Playa del Raisio! Uimaranta on valmiina kesään

Uutiset
Hahdenniemen uimarannan palvelut ovat valmiina kesähelteisiin. Playa del Raision uimarannalla voi pulikoida puhtaassa merivedessä ja nauttia kesäpäivistä. Uuden beach volley -kentän avajaisia vietetään 21.6. Tervetuloa!
Hahdenniemen uimaranta kesällä.

Beach volley -kentän avajaiset 21.6. klo 17–19

Hahdenniemen uuden rantalentopallokentän avajaisissa pelataan muutama beach volley -näytösottelu. Näytösotteluissa on mukana Raision Loimun liigapelaajia. Lisäksi uudella kentällä tarjotaan lajiopastusta. Tapahtumassa on myös kasvomaalausta, onnenpyörä ja pomppulinna (säävaraus). Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Rantaravintola Playa del Raisiosta voi tapahtuman ajan ostaa Playan Paellaa ja ravintolan pehmikset ovat tapahtuman ajan 3,50 €/kpl.

Tapahtuman järjestävät kaupungin liikuntapalvelut yhteistyössä Raision Loimujunnut ry. kanssa. Lisätietoa tapahtumakalenterissa.  

Uimaranta on kesäkaudella valvottu

Hahdenniemen uimarannan valvonta järjestetään 19.6.–13.8. klo 11–18. Playalla voi viettää kesäpäivää monipuolisten palveluiden äärellä.

  • Kaksi grillipaikkaa omien eväiden grillaamiseen
  • Uimalaituri (hyppääminen kielletty)
  • Hyppylaituri löytyy vedestä
  • Pukukopit, kesäsuihku ja WC
  • Vedenlaadun mittaus kerran kuukaudessa
  • Kesäravintola Playa Del Raisio vuokraa myös kesämenopelejä, mm. sup-lautoja ja vesijettejä
  • Satama-alueella toimii myös laivaravintola Bruno ja sataman kioski avaa ovensa remontin jälkeen.

Myöhemmin kesäkaudella uimarannalta löytyy myös saunayrittäjän palveluita.

Kesä-heinäkuun vaihteessa Playan valtaa Beach Party -festivaali

Huippuesiintyjien tähdittämät Playa del Raisio Beach Partyt järjestetään Hahdenniemen uimarannalla perjantaista lauantaihin 30.6.-1.7. Tapahtuman järjestää United Festivals Oy. Festivaalin rakentaminen, järjestäminen ja purkaminen vaikuttavat alueen palveluihin ja toimintoihin.

Lisätietoa festivaalista tapahtumajärjestäjän sivuilla

Satamassa myös viitoitettuja ulkoilureittejä 

Hahdenniemen uimarannalta pääsee myös nauttimaan lähiluonnosta. Satamassa on kaksi noin neljän kilometrin pituista luontopolkua. Timalipolku kulkee sataman rantamaisemissa ja jalopuumetsissä. Uikkupolun kulkee puolestaan Raisionlahden pohjukan ympäri. Uikkupolun varrella on lintutorni ja polun varrella voi nähdä Raisionlahden niityllä laiduntavia lampaita ja nautoja. 

Lisätietoa ulkoilureiteistä kaupungin sivuilla

Osallistu kesäretkihaasteeseen

Playan uimaranta on mukana Lounais-Suomen kesäretkihaasteessa. Retkihaasteessa on tarkoituksena kiertää seudulla 11 kivaa kesäkohdetta. Kohteita on Raision lisäksi esimerkiksi Maskussa, Sauvossa ja Kaarinassa. Kesäretkihaasteen voi suorittaa 10.6.-31.8. Kohteissa on rastilaput, jonka kautta oman käynnin voi rekisteröidä ja osallistua kilpailuun.

Lisätiedot kesäretkihaasteesta järjestäjän sivuilla

Muokattu viimeksi
20.6.2023 10:11

Asiasanat

Ikäihmiset
Yrittäjät
Lapsiperheet
Matkailijat
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Asuminen ja ympäristö