Tarjouskilpailu Raision uusista tonteista käynnistyy maanantaina

Uutiset
Haunistenniityn, Kuuanlaakson ja Järviniityn alueiden uusista tonteista pidetään tarjouskilpailu 28.2.–21.3.2022. Tonttien pohjahinnat ovat 31 260–46 880 euroa. Kokoa tonteilla on 785–1172 m2 ja rakennusoikeutta 250-300 k-m2.
Ilmakuva Järviniityn alueelta.

Rauhallista asumista lähellä palveluja

Haunisten altaan itäpuolelle rakentuva uusi Haunistenniityn alue tarjoaa luonnon rauhoittavat vaikutukset sekä palveluiden helppouden samassa paketissa. Vain muutaman kilometrin säteellä alueesta sijaitsevat Haunisten allas ja Kauppakeskus Mylly eikä Raision keskustaankaan kerry matkaa kuin viitisen kilometriä.

Haunistenniityn alue koskee sekä Makslanpellon että Ensimaan asemakaavoja. Alueelta on nyt haettavana 19 Makslanpellon tonttia.

Maalaismaista tunnelmaa kaupungin lähellä

Idyllinen Järviniityn alueella silmä lepää peltoaukealla ja usvainen maisema rauhoittaa mielen. Raision keskustaan on matkaa viisi kilometriä ja Naantaliin kuusi. Kauppakeskus Myllyyn hurauttaa kymmenessä minuutissa, Turun keskustaan vartissa.

Järviniitty on vanhan asuinalueen täydennysrakentamista. Tällä kertaa alueella on haettavana neljä uutta tonttia.

Lisää kortteleita Kuuanlaaksoon

Kuuanlaakso on samaan aikaan sekä rauhaisa että lähellä palveluja. Eikä laaksoa ilman kukkulaa: kaavoitusalueen vieressä kohoaa Kerttulan polkureitistön ympäröimä Kuuanvuori. Aivan nurkalla sijaitsevat myös Kerttulan runsaat liikuntamahdollisuudet: urheilu-, tennis- ja jäähallit sekä jalkapallo- ja yleisurheilukenttä. 

Suosittu alue laajenee. Kuuanlaakson uusista kortteleista haettavana on 13 tonttia.

Tutustu Raision omakotitontteihin.

Muokattu viimeksi
25.2.2022 12:18

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Omistusasuminen
Rakentaminen