Katujen harjaus jatkuu pääsiäisen aikana

Uutiset
Raision katujen harjaukset aloitettiin maanantaina 29.3.  Sepelinpoisto kaupungin omien kiinteistöjen pihoilta on aloitettu jo 22.3. Katujen harjaukset ovat edenneet sovitusti ja urakkasopimuksen mukaisessa aikataulussa. Töitä tehdään nyt ilmojen salliessa myös pääsiäisen pyhinä, jotta kadut saataisiin puhdistettua mahdollisimman nopeasti. 
Pernontien ja Konsantien risteys ilta-auringossa.

Hiekoitushiekan poisto aloitetaan A-luokan kevyenliikenteen väylistä. Samaan aikaan puhdistetaan keskustaa ja Myllyn kauppakeskuksen aluetta. Näistä työ etenee alueittain kaupunginosa kerrallaan.

Jos työ sujuu säätilan ja muiden työhön vaikuttavien tekijöiden suhteen suunnitellusti, kestää koko kaupungin siivous noin kuusi viikkoa. 

Alueiden puhdistusjärjestystä vaihdellaan vuosittain. Viime vuonna omakotialueiden siivous aloitettiin Ihalasta ja työ eteni kartalla myötäpäivään. Viimeisenä siivottiin Huhkon ja Pasalan alue. Tänä vuonna omakotialueiden puhdistus alkaa Huhkon ja Pasalan alueelta ja etenee kartalla vastapäivään niin että viimeisenä puhdistetaan Ihalan alue.

Palautetta katujen harjauksesta voi jättää Palvi-palautejärjestelmään tästä linkistä.

Muokattu viimeksi
31.3.2021 14:23

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö