Ihan Raisiosta! -podcast kertoo ajankohtaisista raisiolaisista asioista

Uutiset
Kaupunki on julkaissut kaksi podcast-jaksoa ajankohtaisista liikenneaiheista. Kaupungin tuottamat podcastit ovat kuunneltavissa Spotifyissa tai kaupungin YouTube-tilin kautta.
Kuvituskuva missä kettu tekee podcastia.

Raision kaupungin tuottamat Ihan Raisiosta! –podcastin avausjaksot johdattelevat kuulijansa ajankohtaisten liikennehankkeiden pariin. Podcasteissa keskustellaan E18 kehätien parantamisesta Raision keskustan kohdalla ja Turun seudun ratahankkeista. Ihan Raisiosta! löytyy Spotify-alustalta ja kaupungin YouTube-kanavalta.  

E18 Raision keskusta -jaksossa käydään läpi tulevaa kehätieremonttia Raision keskustan osalta ja odotuksia muun muassa rahoituspäätöksestä. Keskustelemassa ovat kaupunginjohtaja Eero Vainio ja tekninen johtaja Timo Oja. 

E18 Raision keskusta

Raision keskustan läpi kulkeva E18 on yksi Suomen tärkeimpiä päätieyhteyksiä. Tässä jaksossa puhutaan kehätiestä ja niistä Raision kuuluisista risteyksistä.

lateral-image-left

Ratahankkeet Raisiossa -jaksossa käydään läpi lähijunaliikennettä, junaseisakkeen suunnittelua, Turun ratikkaa ja muita raideliikenteen kehittämisasioita. Keskustelemassa ovat kaupunginjohtaja Eero Vainio ja kaupunkikehitysjohtaja Samu Mattila.

lateral-image-left

- Uuden aluevaltauksen taustalla on ajatus siitä, että kaupungin osaamista ja tekemistä halutaan nostaa esille erilaisilla tavoilla. Kaupungin kehittämishankkeista voidaan podcastin avulla saada kuulluksi laajemmin taustoja ja kaupungin näkemystä. Osalle asukkaista kuuntelu voi olla hyvinkin mieleinen tapa saada tietoa, sanoo kaupungin viestintäjohtaja Mirkka Ruohonen.

Tämän vuoden aikana Ihan Raisiosta! -podcasteja julkaistaan aina muutama jakso kerrallaan. Seuraavat jaksot ilmestyvät alkukesästä.  

Muokattu viimeksi
19.4.2024 10:12